Distribution

Distribution med precision

Content is king - distribution is King Kong

Optimerad distribution är optimal kommunikation. Efter mer än 12 år i branschen har vi lärt oss att “content is king – distribution is King Kong”. Många lägger sin energi på innehållet och budskapet, men missar distributionen. Det gör inte vi.
Kontakta oss se case

Barn på G

Fredrik och Anna

Nygifta, första barnet på g och trångbodda i en tvåa. Det går ett tag, men inte i längden. Fredrik och Anna älskar området där de bor och kan inte tänka sig att bo någon annanstans, men de vill inte hamna i en situation med för höga boendekostnader. De äger sin lägenhet idag, men är öppna för att hyra. Plötsligt en dag får en lapp i brevlådan från en lokal mäklare som berättar att Fredrik och Annas granne en våning upp ska sälja sin trea, samtidigt kommer ett erbjudande från ett stort fastighetsbolag om att hyra en närliggande fyra. Helt plötsligt serverades framtiden rakt ner i brevlådan.

Behöver du hjälp
med distribution?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Jag vill bli kontaktad

Vårt optimala kretslopp - från insikt till effekt

Optimal Kommunikation är fullservicebyrån tar hand om ditt budskap från idé hela vägen fram till din kunds brevlåda eller inkorg. Vi hjälper dig med hela processen från målgruppsselektering och registertvätt till trycksaksproduktion, segmentering, kanalval och distribution. Vi har sammanlagt 102 års erfarenhet av branschen och vet hur vi ska öka er omsättning och skapa fler långsiktiga affärsrelationer.
Utmana oss gärna, det gillar vi!

Insikt
Idé
Målgrupp
Kanalval
Distribution
Effekt

Insikt

Varje lyckad kampanj grundar sig i insikter om kunder, beteenden och branschlogik.

Målgrupp

Genom vårt verktyg har du har alltid korrekt information om den du söker.

Idé

Är det en trycksak, samtal eller ett mail? Vi vet hur ditt budskap ska gestaltas.

Kanalval

Från idé till konvertering – vi vet vilken kanal som är bäst för att nå din målgrupp.

Distribution

Genom våra upphandlade avtal når du kostnadseffektivt till rätt målgrupp.

Effekt

Från idé till konvertering på rätt sätt – kommunikation som når mätbar effekt.

Case

Bredbands-
leverantören

En stor bredbandsleverantör kampanjar regelbundet mot villaägare med målsättning att sälja fiber. De har identifierat tydliga synergieffekter om flera fastighetsägare på samma gata köper fiber samtidigt och har därför skapat en stor nationell kampanj. De köper rätt adressdata, tryck och distribution vilket gör kampanjen kostnadseffektiv och framförallt gör att den konverterar.

Våra tjänster