Inget gör oss mer stolta än våra nöjda kunder. Här är några av dem.

Optimal Kommunikation konsulterar Helsingborgs Dagblad genom skräddarsydda DR-kampanjer under 2016 för att värva nya prenumeranter. Optimal Kommunikation levererar både adressunderlag samt producerar trycksaken och ombesörjer utskick.

Optimal Kommunikation har levererat! Igen. Uppdraget bestod av att öka försäljningen i restaurangen till den lokala marknaden och via kreativa och kommunikativa direktreklamkampanjer är vi supernöjda med resultatet. Det känns tryggt och bekvämt att anlita Optimal Kommunikation som står för fullservice och kvalitet.

/ Thomas Nilsson, Elite Hotels

Vi valde efter upphandling Optimal Kommunikation som leverantör av många olika orsaker men om jag skall peka på en specifik, pekar jag på lyhördhet och deras kreativa förmåga. Det var mycket på grund av dessa egenskaper de blev valda till årets leverantör. Vi har varit kunder i många år och när nöjda på alla sätt.

/ Åsa Davidsson, HusmanHagberg

Vi levererar bolagsinformation för leadsbearbetning till säljavdelningen i Skåne.

Vi anlitar Optimal Kommunikation för att bistå våra kunder med kontaktinformation i samband med adressuppdatering samt kampanjutskick.

Vår samlade erfarenhet är att Optimal Kommunikation håller hög kvalitet och väldigt hög servicegrad.

/ Christer Mellrin, Bring Citymail

Vi anlitar Optimal Kommunikation på grund av deras otroligt höga servicegrad samt deras höga branschkompetens.

Vi blir alltid nöjda!

/ Charlotta Jörgensen, Bolaget Fastighetsförmedling.

Optimal Kommunikation spelar en betydande roll i vår marknadsföring då de levererar webbsystem, trycklösningar samt distribution.

Vi har varit kunder i över 8 år och aldrig blivit något annat än supernöjda! Ska jag lyfta fram någon specifik egenskap, lyfter jag fram deras fantastiska servicekänsla!

/ Johan Linde, Våningen och Villan