Mäklare

Marknadens ledande verktyg

Från idé till distribution

Kärnan i vårt existensberättigande ligger i att erbjuda helheten – från idé till distribution. Ända sedan starten för 12 år sedan har vi utvecklat vår programvara tillsammans med våra kunder och idag använder de flesta av landets mäklare vårt verktyg.
Hur kan vi hjälpa dig? Om verktyget

Verktyget

Vi har tillsammans med er, våra kunder, skapat mäklarbranschens bästa helhetslösning, bland annat för DR, annons- och prospektproduktion. Vårt verktyg förenklar din mäklarvardag och kommunicerar med samtliga mäklarsystem, exempelvis VITEC, CAPITEX och FASAD. Systemet är webbaserat, enkelt och pedagogiskt. Vi är lyhörda och jobbar kontinuerligt med att utveckla och förfina systemet – allt för att förenkla och effektivisera din vardag som mäklare. Producera och beställ genom ett knapptryck,
vi sköter resten!

OBJEKTS-
BESKRIVNING


En vanlig söndag sitter ett par på ett av stadens caféer med ett mäklarprospekt i handen. De har precis varit på visning och de har precis börjat drömma. Kanske är det deras första lägenhet eller kanske ska de flytta till hus för att de väntar tillökning. Ett fint och välarbetat visningsmaterial har blivit en positiv del av stadsbilden i våra urbana städer. Genom vårt verktyg kan du snabbt och enkelt skapa ett tilltalande prospekt och få hjälp med tryck.

DR


I vårt verktyg kan du skapa snygga och effektiva DR-kampanjer som konverterar. All information som du har skrivit in i mäklarsystemet importeras automatiskt och det går på några ögonblick att kreera DR-utskick som träffar rätt mottagare vid rätt tillfälle. Genom våra upphandlade avtal med tryckeri och olika distributionsalternativ garanterar vi marknadens mest kostnadseffektiva helhetslösning.

FÖNSTER-
SKYLTAR


Hur många gånger har du inte gått förbi ett skyltfönster eller en butik som visualiserar olika mäklarobjekt. Detta är effektiva kanaler som når sådana som kanske inte är på jakt efter nytt boende just nu. I vårt verktyg producerar du effektivt och enkelt iögonfallande skyltar som fångar potentiella köpares intressen. Inte bara köpare för den delen, fönsterskyltar är också en viktig varumärkesbyggare som kan leda till nya uppdrag. Allting – från idé till produktion – sker i vårt verktyg.

TM


Målgruppsanpassade DR-utskick blir ännu mer effektiva om de följs upp med ett bra samtal. Vi samarbetar nära med en samarbetspartner inom telemarketing som är väldigt duktiga på mötesbokning. Samtalsmanus tas fram tillsammans med er som kund och samtalen kommer att representera ert varumärke på ett bra sätt.

ANNONS-
PRODUKTION


För en mäklare kan annonsproduktionen vara ett tidsödande arbete som därmed blir en stor kostnadspost. Genom att använda vårt verktyg effektiviseras detta arbete genom tydliga mallar och programvaror som pratar med varandra. Du kan producera enskilda annonser och skapa uppslag och helsidor direkt i verktyget. Idag skapas varje vecka 100-tals annonser i vårt verktyg.

MARKNADS-
INFORMATION


Vi arbetar med de största och mest tillförlitliga marknadsdatabaserna i Sverige. Databaserna samkörs och i vårt verktyg kan rätt målgrupp enkelt filtreras fram för att nå den optimala träffsäkerheten.

Låt oss berätta mer

De som distribuerar ditt budskap är

Nyfiken på vad vi
kan göra för dig?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Jag vill bli kontaktad

Case

Storstads-
mäklaren

Storstadsmäklaren, tillhörande en stor kedja, sålde en åtråvärd fyrarummare. I budgivningen fanns det tio intressenter och bara en vinnare. Mäklaren agerade snabbt i syfte att fånga upp fler köpare bland de som blev kvar. Via Optimal kommunikation köpte mäklaren ut adresser till ägarna av liknande lägenheter i samma område. Det visade sig att två ägare till liknande lägenheter var sugna på att sälja och agerade snabbt! Det blev en snabb affär och dessutom fick mäklaren ett intag på köparens lägenhet. En optimal kampanj, alltså.

Våra tjänster